Menu

HAETAAN NAISIA JA MIEHIÄ CHEERLEADING-PROJEKTIN OMAISEEN RYHMÄÄN!

Cheer 2Ylitä itsesi kunnolla, edes kerran elämässä. Siitä on kyse!

HAETAAN NAISIA JA MIEHIÄ CHEERLEADING-PROJEKTIN OMAISEEN RYHMÄÄN! VAADITAAN KYKY HEITTÄYTYÄ, PISTÄÄ ITSENSÄ LIKOON TÄYSILLÄ SEKÄ ILO OLLA JUURI SE, KUKA ON.

Projekti-idea syntyi Amerikkalaisen college-elokuvan tähdittämänä, jossa joukkio nuoria perusti Cheerleading ryhmän. Onhan se nyt hienoa katseltavaa, kaikki ne pyramidit, tiukat liikkeet ja kannustavat huudot, akrobatiasta puhumattakaan. Lähdin etsimään aikuisille tarkoitettua ryhmää, ei ole. Siitä kaikki sai alkunsa.

Tunnen monta lahjakasta ja persoonaltaan juuri sopivaa valmentajaa Cheerleading-ryhmällemme. Kaksi heistä on lupautunut. Siis mihin?

Noin puolen vuoden projekti, jossa treenaamme ohjelman kaikkine tansseineen, pyramideineen, huutoineen, akrobatioineen. Jokainen saa osallistua vain siihen osioon, mihin haluaa, tai sitten kaikkiin. Sinä päätät. Treenaamme itsemme esityksen mukaiseen kestävyyskuntoon ja lihaskuntoon. Harjoittelemme tanssia ja huutoja. Teemme itse omat tyylikkäät asusteemme.

Projekti huipentuu SUUREEN, spektaakkelin omaiseen esitykseen. Kuvittele: Suuri lava, tulishow, törkyhyvät musiikit, live Dj, paljon ystäviä ja tuttavia paikalla. Esityksen pääesiintyjänä me, jotka ylitämme itsemme ja toteutamme sen, mitä monet vain uskaltavat haaveilla.

Et tarvitse aiempaa kokemusta, vain halua ja innostusta!

Porukka haalitaan kasaan nyt heti ja joukkoon ovat kaikki tervetulleita! Ilmoittaudu heti miia.pirinen@kipinatehdas.fi tai 040-5089038.

Ensimmäinen tapaaminen on heti lokakuun alussa, joten nyt rohkeasti tartu mukaan elämäsi yhteen hauskimmista kokemuksista.

10 years, 2 months ago Kommentit pois päältä artikkelissa HAETAAN NAISIA JA MIEHIÄ CHEERLEADING-PROJEKTIN OMAISEEN RYHMÄÄN!