Menu
Tampere Daredevils Cheerleading Team etsii uusia harrastajia

Tampere Daredevils Cheerleading Team etsii uusia harrastajia

TULE MUKAAN!

Tampere Daredevils Cheerleading Team etsii uusia harrastajia

Meillä on hyväntekeväisyysprojektin jälkeen jäljellä vielä kiva porukka jonka kanssa me yhä temppuillaan cheerleading juttuja. Nyt olisi huippua saada uusia naisia ja miehiä mukaan porukkaan.

Mukaan on helppo hypätä ja asioita tehdään turvallisuus edellä ja niin että kaikki pääsee osallistumaan. Ikä ei myöskään ole este, meillä siinä on laaja kirjo.

Jos olet itse kiinnostunut niin laita meille viestiä Daredevils Facebook sivun kautta tai jos kaveriporukassasi saattaisi olla kiinnostuneita niin jaa tämä eteenpäin.

 

GOOOOO DAREDEVILS!

 

PÄIVITYS 24.5.2014:

Järjestimme toukokuussa 24. päivä 2014 hyväntekeväisyystapahtuman Tampere Areenalla, jossa esitimme viimeisen päälle hiotun shown, jossa kipinät lentelivät.

Tapahtumassa oli meidän lisäksi myös muita upeita esiintyjiä mm.: Suomen Talentista tunnettu DJ Preal vastaa musiikista – djpreal.com Taikuri-mentalisti Jose Ahonen – taikuutta.com Sambakoulu União da Roseira – roseira.net Tampereen Roller Derbyn näytös – tampererollerderby.com

Keräsimme tapahtumalla Taysin lastenosastojen viihtyvyyteen rahaa Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta. Budjettimme oli julkinen ja siellä näki tulovirran sekä esityksen jälkeen yhden tilisiirron ulospäin Lastenklinikoiden Kummit ry:lle, tämän jälkeen saldoksi jäi 0€. Saimme yhdessä kerättyä TAYS:in lastenosastojen viihtyvyyteen lipputuloina 3584.48€.

Kiitos kaikille mukana olleille. Tampere Daredevil Cheerleading Team onnistui, ylitti itsensä ja pääsi tavoitteeseen.

 

8 years, 4 months ago Kommentit pois päältä artikkelissa Tampere Daredevils Cheerleading Team etsii uusia harrastajia