Menu

Sizzler, síl vous plaït?

Ensi viikolla on taas lattialla taatusti tirisevän kuumaa settiä … mutta ei grammaakaan PEKONIA! Korkeintaan yksi rantatuoliperuna (= mä) 

Tässä tiivistetty tilannekatsaus:

Koska kesä (ja bikinikausi ja pelottava kesävaatteiden esiinkaivaminen *) ) on aivan näillä hetkillä täällä, ohjelmistossa on peräti …

2 x 90 minuuttista solakoitumiseen ja ”tiristykseen” soveltuvaa Zumba-tuntia!

Lisäksi, tällä viikolla jälleen Energanzán virallinen ”anger management” tunti, joka varmistaa, että viikonloppu alkaa ”puhtaalta pöydältä”: FIGHT CLUB PERJANTAINA klo 17:15. Great music & stuff!

Samaan aikaan Janne on löytänyt jostain vuosisadan kettumaisimman flunssaviruksen ja hakkaa täällä turhautumisissaan sohvatyynyjä. MAANANTAIN KUNTONYRKKEILY ON TÄSTÄ SYYSTÄ PERUTTU Valkosipulia ja echinaforcea (vaimitensekirjoitetaan) saa lähettää tänne!

Lauantaina on vielä viimeisen kerran uskomaton LA PIU! Se on ihme! Se on ihanaa! Kun yksi maksaa, niin kaksi piukentuu! Miten VOI olla? Ota kaveri mukaan lauantaiaamun piukennukseen, ja kassalla huomaat että treenaamaan pääsee KAKSI YHDEN HINNALLA!

Sunnuntain T&K eli Timmit ja Komiat tunnin luotsaa poikkeuksellisesti Anni Danger!

Ja sitten virallinen vapputiedotus!

VAPPUNA OLEMME AUKI SEURAAVASTI:

VAPPUAATTO 30.4 CLUB MIAMI BILETTÄÄ & AVAILEE SIHIJUOMIA (vissyä)!
VAPPUPÄIVÄ 1.5 klo 18:00 OHJELMASSA LA PIU, eli PIUKENNNUS á la Anni! Come and shake that Vappu off

C U huomenna!

*) Tosiasiassa on olemassa kokonainen klaani pieniä ilkeitä keijukaisia jotka salaa ompelevat kesävaatteiden saumoja tiukemmiksi koko talven.

Ohjaajat 2013_huhtikuu viikko 4.001

10 years, 7 months ago Kommentit pois päältä artikkelissa Sizzler, síl vous plaït?