Menu

UUSI LUKUJÄRJESTYS 20.5 – 26.5

Ensi viikko lupaa lisää valovoimaenergiaa Miamin lämmmössä!

Kaloripalovaroitus on edelleen voimassa koko Energanzán alueella ja treenien keskimääräinen max hikipiste on noin 7. biisin kohdalla. Voimakasta hyvää tuulta on luvattu koko saliin ja jopa salin ulkopuolelle (liikkuvien ulkotreenien reitille).

Viime viikolla startenneet uutuudet ovat jälleen tarjolla nopeimmille, joten napatkaa nämä ”matalalla roikkuvat etelän hedelmät” ja kokeilkaa erilaisia treenejä, kuten:
Tiistain Kuntopiiriä tai Miian Valmennuskävelyä (4€) tai keskiviikon tuplatujausta Kuula + Crosstreeniä (molemmat tunnit rinnakkain, treenaa vain toinen tai mixaa vapaasti).

Erityiskiitos vielä kaikille Kangasalan Markkinoilla kesäpäivää kirkastaneille tanssijattarille, Annikalle (joka ohjasti katu-uskottavaa mönkijää ihan pro-meiningillä tukka hulmuten!) ja Tommille joka käänsi bassosoundit kaakkoon ja kiinnitti kajarit perävaunuun Annikan kanssa 😀 Energanzá laittoi taas asfaltin kuumaksi!

Helluntain helle hemmottelee meitä tänään! Toivottavasti mahdollisimman moni sai napattua heilan 😀 Maksimoi kuumuus, ota heila mukaan ja tule kiinteytymään ja kiitämään Energanzán lattialle!

P.S. Pitäiskö Tanskan EuroviisuShakira pistää Zumbaan? You tell me! http://www.youtube.com/watch?v=Et4nd8XFTgo

Kevät '13 TOUKOKUU.001

 

10 years, 6 months ago Kommentit pois päältä artikkelissa UUSI LUKUJÄRJESTYS 20.5 – 26.5