Menu

Lukujärjestys 2.6 – 9.6 2013

Vielä löytyy paikkoja Neitsytmatkoille!

Energanzá tarjoaa tällä viikolla enemmän ”ekoja kertoja” kun vielä koskaan ennen! Jos olet odotellut tilaisuuttasi tulla Energanzálle sitten kun … JOTAIN KIVAA & UUTTA ALKAA EKAA KERTAA niin nyt on aika hypätä mukaan Energanzán Neitsytmatkoille™ !

Ekoissa kerroissa on seuraavat hyvät puolet:

– kukaan ei tiedä mitä on tulossa, joten et todellakaan tule löytämään itseäsi joukosta joka ”jo tietää ja osaa kaiken” 
– ekalla kerralla kaikki on jännää (esim. oikein itseäkin jännittää keskiviikon Beachpardit!)
– ekalla kerralla saa luvan kanssa sooloilla (myös minä ja muu lentohenkilökunta)
– ekalla kerralla aikakin lentää kuin siivillä!
– ekalle kerralle saa aina houkuteltua kavereitakin mukaan, koska ”se on eka kerta”

Nyt siis kaikki mukaan Energanzán Neitsytmatkoille™ ! Huomatkaa että Neitsytmatkat™ Kyötikkälään ja Rantakoiviston ja Liutun kohteisiin ovat nyt kesätarjouksessa vain 4€! Järjetöntä! Kaukomatkat Miamiin ovat normihinnoissa, ja niihen sisältyy ilmastoitu 40 hengen huone!

Ensi viikon Neitsytmatkat™

Ma – Ihanan pitkä kaukomatka Club Miamille Annin seurassa (Elice on flunssan vuoksi jäänyt kiinni tulliin)!

Ti – Neitsytmatkojen™ Treenimatkailua / Tuplatreeni kohteessa Club Miami! Muista että voit mixata ja vaihdella molempien treenien välillä haluamallasi tavalla. Treenaa siis KUULAA, KUNTONYRKKEILYÄ tai MOLEMPIA!

Ti – Miian LifeCoach luonnohelmassa jatkuu! VIRKISTETTÄ ajatuksille, LIIKETTÄ jaloille ja PAINOT käsille  Matka lähtee Energanzán edestä ja suuntautuu … sinne minne kohtalo johdattaa! Uskotko muuten kohtaloon? Vai sattumaan? Voi olla että LifeCoach lenkillä pohditaan myös sitä!

Ke – Tuplatreeni kohteessa Club Miami! Jälleen mahdollisuus varsinaiseen treenin smörgåsbordiin, eli lihastreenin buffettiin! Jarmo jakelee mahdollisuuksia treenata KUULAA, CROSS-TREENIÄ tai MOLEMPIA! Olen kuullut luotettavalta lähteeltä, että tähän voi jäädä koukkuun! Varmista siis että et lähde vahingossa kuula kädessä ajamaan autolla!

Ke – BEACHPARTY Liutun uimarannalla! Oppaanne Elice odottaa teitä kuvassa näkyvän punaisen rakennuksen luona ja johdattaa teidän kumpuilevien nurmikenttien huomaan nauttimaan liikkeestä, rytmistä ja musiikista. HELPPOA ja julkiselle nurmikolle soveltuvaa tanssi/aerobix settiä sekä KIINTEYTTÄVÄÄ lihaskuntoa keskivartalolle sekä alavartalon esteettisesti merkittäville lihaksille 

To – ROCKY IV !!! USKOMATON KOKEMUS! Energanzán Neitsytmatkat™ ovat ottaneet ohjelmistoonsa varsinaisen herkkupalan sinulle, jonka käsikarvat nousevat pystyyn Rocky-leffojen tunnareiden soidessa! Matka lähtee Kyötikkälän kentältä ja alkutekstien jälkeen juonessa on monenlaisia mutkia matkassa! Juoksua, nyrkkeilyä, tehokkaita lihasharjoitteita! Ei extremeä, mutta hikitakuu tulee automaattisesti mukaan. Valmentajana toimii Janne ”Yeti master” Luotoniemi jolla on musta (niitti)vyö farkuissa, ruskea Taidossa, vihreä Jujitsussa ja kiinalaista uuttavuotta muistuttavat shortsit Kickboxingissa.

Su – Miian LifeCoach lenkki numero KAKSI ! Tällä kertaa lähtöpisteenä on Kyötikkälän kenttä. Näille Energanzán Patikkamatkoille™ voi tulla ihan koska tahansa ja millä fiiliksellä tahansa … tavoitteenamme on saada JUURI SINUT liikkeelle hyvässä seurassKesäkuu vko 1_2013.001.001.001 Kyötikkälä 23-liutun-ranta-480x290a ja samalla avata sinulle uusia ajatusmalleja elämään, universumiin ja outoon ilmiöön nimeltä ”arki” !

Koko lentomiehestömme on innoissaan Energanzán Neitsytmatkoista™ ja odottaa teitä mukaan uusiin elämyksiin! Tervetuloa lennoille!

10 years, 6 months ago Kommentit pois päältä artikkelissa Lukujärjestys 2.6 – 9.6 2013