Menu

Lukkari 27.5 – 2.6

Viimeisten mahdollisuuksien viikko!

Kesäfiilikset ja tällaiset samoalaisen samettiset lämpötilat vetävät ajatukset jo kaikenlaisille laitumille, mutta kyllä te tiijätte että kroppa halajaa liikuntaa myös Suomen valoisana aikana (kun grillit tirisee ja juomat saattaa sanoa tshhhh)! Pienenä teaserina siis paljastettakoon, että tämän viikon jälkeen suuntaamme Energanzán katseen ulkotreeneihin, joita tulee kesälukkarissa olemaan peräti 4 kappaletta! 1 x Rantajumppa, 2 x LifeCoach Treenilenkki ja 1 x Rocky Balboa Treenilenkki! Mutta mutta … nyt pitää keskittyä olennaiseen ei TÄHÄN VIIKKOON 

Tällä viikolla puristetaan tiedät kyllä millä lihaksella viimeistä kertaa:

PIUKENNUS, FIGHTCLUB ja KUNTOPIIRI

Lopuksi pieni kertomus viime viikon tiistailta 

Olin ajatellut lähteä Jannen Kuntopiiriin fiilistelemään kunnon hikitreeniä, mutta päädyinkin sitten Miian LifeCoachaamalle kävelylenkille upean kesäiseen Rantakoivistoon. Voi että mä nautin! Voi miten 60 minuuttia lensi ohitseni kuin kevyt korento!

Tiesitkö LifeCoach kävelyllä on siis aina päivän ”valmennusaihe”? Tällä kertaa se oli ”Elämä & Tavoitteet”. Miialla oli timantinkovia pointteja ja hyviä kysymyksiä, jotka jumppasivat aivonystyröitä paremmin kuin yksikään TV shopista löytyvä sähköimpulssilaite  On kyllä jännää, miten uusia ja yllättäviä näkökulmia voi löytyä lisää pitkospuiden varrelta. Parasta oli kumminkin se, että kaikki MUUTKIN osallistuivat aiheen pohdintaan. Vaikka ei ollut edes pakko. Juteltiin yhdessä Jutta G:n viimeisimmän shown tapahtumista, Elicen puhelinkammosta ja viisvuotissuunnitelmista  Välillä pidettiin pitstoppeja järvimaisemissa ja nurmikoilla ja treenattiin koko vartaloa niin, että pakaran sivuosat soivat vielä torstainakin (en kyllä tiedä miksi, koska TÄTÄ liikettä EI varsinaisesti tehty). Kerrassaan käänteen tekevää ja kipinöivää settiä tavalliseen tiistaipäivään!

Suosittelen LÄMPIMÄSTI. Ensi tiistaina taas 18:00. Be there. Like, seriously.

Kevät '13 TOUKOKUU LAST.001.001

10 years, 6 months ago Kommentit pois päältä artikkelissa Lukkari 27.5 – 2.6