Menu

Kesä 2013!

Kesä kesä kesä kesä! Se alkaa NYT!

Energanzá tarjoaa parhaat AFTER SUN BILEET & TREENIT!

Ja kuten kuvasta näkyy, tulemme tarjoamaan teille kaupan päälle myös RAITISTA ILMAA 😀 Hienoa, eikö totta! Ja koska sammakkomies sanoi, että ensi kesästä tulee Intiaanien kesä, on syytä kaivaa mokkasiinit tiipiin häkkivarastosta ja valmistautua seuraaviin UUTUUKSIIN!

LifeCoach Kävelylenkit – Miia (Kipinätehtailija, Personal Trainer of the Soul)
HINTA: 4€

Tätä erikoisuutta et koe missään muualla, ellet halua maksaa 80€/h henkilökohtaisesta LifeCoachauksesta ja pakota valmentajaasi tekemään taikojansa luonnon kauniilla lenkkipolulla! Miia on koulutettu valmentaja, ja hänellä on viimevuosilta kerääntynyt hirveä WIMMA käydä kävelylenkeillä! Niinpä messiin otetaan käsipainot, reitti lähtee Energanzálta/Kyötikkälästä ja jos haluat tietää mikä on päivän valmennuksellinen teema, tsekkaa Energanzán FB sivut! Aiempia teemoja ovat olleet mm. ”Miten viihdyt omissa nahoissasi?” / ”Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua” / ”Tunteiden Vuoristoradalla”. Valmistaudu ajatusjumppaan!

Rocky IV – Kunnon treeni lenkkeillen ja nyrkkeillen!
HINTA: 4€

Legendaarisin Rocky leffa muokkaantuu lenkkipolulla suoritettavaksi treeniksi, joka muistuttaa valkokankaan ”matsiinvalmistautumiskohtauksia”. Taustalla soi ”Burning Heart” ja huppupäinen kaveri harmaissa collegehousuissaan juoksee rappusia ja varjonyrkkeilee hioakseen tekniikoitaan ja nostaakseen kehäkuntoa. Jannellakin on. Nimittäin ne collegehousut … ja ennenkaikkea tarvittava asenne! Lenkki lähtee Kyötikkälän kentältä ja matkalla tehdään niin lihaskuntoliikkeitä kun varjonyrkkeilyä. DUN-dun-dun-DUN-dun-dun-DUN-dun-dun-DUN …. Eye of the Tiger!

Beachpardi – Täydellinen Aftersun-tuote, voidaan käyttää koko keholle
HINTA: 4€

Elice odottelee jo teitä Liutun uimarannalla sinisenä siintävän Kaukameren äärellä. Mukana on Energanzán ghettoblaster ja idea siitä miten järjestetään hikiset rantabileet. Tunti koostuu about tanssifitness/aerobix osioista (60%) ja pääosin seisten suoritettavista lihaskuntoliikkeistä (40%). Tanssifitness osiot ovat überhelppoja, koska a) nurmikolla ei vedetä kolmoislutzeja ja b) koska tavoitteena on HIKI & HYMY, ei piirinmestaruus 🙂 Tunnin jälkeen voi hypätä suoraan järveen!

Tuplatreenit – ota yksi tai kaksi tai molemmat!

Mikä on parempaa kuin yksi hyvä treeni? No KAKSI hyvää treeniä! Ammattimaiset ohjaajamme luotsaavat kahta tuntia yhtäaikaa, ja homma toimii näin:

– alussa lämmitellään koko ryhmän voimin, HIIOP!
– sitten sali jaetaan kahtia: saat vapaasti valita kumman puolen valitset (esim. KUULA vai CROSS TREENI)
– ammattilaisohjaajamme Jarmo/Janne käynnistävät molemmat treenit yhtäaikaa
– ideana on se, että voit treenata joko toista treeniä koko tunnin, tai sitten…
– voit vaihtaa salin puolta/treeniä esim. puolessa välissä, tai sitten
– voit vaihtaa salin puolta/treenä vaikka joka harjoitteen jälkeen, jolloin saat koottua itsellesi todella monipuolisen setin

Kesällä tärkeintä on HYVÄ FIILIS, ja sen saa LIIKUNNASTA & HYVÄSTÄ SEURASTA & HYVÄSTÄ MUSIIKISTA! Kokeile vaikka, jos et usko 🙂

Kesälukkari.001.001.001

10 years, 6 months ago Kommentit pois päältä artikkelissa Kesä 2013!