Menu

Heinäkuun lukujärjestys

Kesä-2013

Lapanen pystyyn, jos sulla alkoi N.Y.T kesäloma!

Jos viittasit ja hymyilit virnistäen o/ , niin olet samassa junassa Pirisen Miian (a.k.a. Raggamuffinin) kanssa ja voit nakata seuraavat tavarat eteisen sekatavaralaatikkoon: kalenteri / hiusharja / työpaikan avaimet / kutiava & kiree pipo / keittiön öisin tikittävä seinäkello / froteelakanat (täytyy vähän tunkea, mutta kyllä ne menee) ja kaikki sukat. Sillä sulla on nyt loma ja nyt sä rullaat just niinku sua huvittaa ja heilutat tukkaa maailman tuulissa!

Jos taas olet vieläkin duunissa KUTEN MÄ, niin otetaas yhdessä tsemppausaalto \o\ /o/ \o\ /o/ \o\ /o/. Noin  Me kyllä kestetään vaikka millaiset cumuluspilvet ja lämpöennätykset, koska arjestakin voi tehdä juhlaa näillä helpoilla nikseillä: 1) Osta extra special luxus KAHVIA, herää 10 minuuttia aikaisemmin ja nauti tsufee parvekkeella/terassilla/kävellessä aamu-unisen keskustan läpi 2) Tee Kesä 2013 soittolista johon laitat kaikki sun teemabiisit (esim. mulla siellä on uutena tulokkaana Hardline yhtyeen ”Ten Thousand Reasons”, mutta myös ikivanha Skidrown ”I Remember You”) Ota musa mukaan minne ikinä meetkin ja kävele parhaiden biisien tahdissa ”like a boss”. 3) Syö lounas nurtsilla tai koskenrannassa tai torilla niiden duunikavereiden kanssa joilla on parhaat jutut. 4) Syö jätskiä!

Energanzá viettää Heinäkuun Huumaa LOMALUKKARIN tahtiin ja ajateltiin Miian kanssa että heinäkuussa treenataan vain TÄRKEIMPINÄ arkipäivinä. Torstai on nimittäin aina ollut vähän sellainen turha päivä ja perjantai kuuluukin jo viikonloppuun. Torstaita yritettiin mainostaa että se on muka ”Toivoa Täynnä”, vaikka silloin ei edes tule mitään hyviä elokuvia telkkarista ja mieleen tulee vaan huonoja tai liian kalliita ideoita!

Lomista sen verran infoa että Miia ”Raggamuffin” on tuulettamassa tukkaansa nyt heinäkuun pari ekaa viikkoa. Elice El Ice taas sulattelee napajäitä Turkisssa seuraavat pari viikkoa. Janne on paikalla Heinäkuun 2 ekaa viikkoa  ja sen jälkeen häntä tuuraa  2 kertaa mysteerinen Mr Tuuraaja.

Heinäkuun sää kun voi aina yllättää, kannattaa tsekkailla Energanzán FB/Weba-sivuja. Jos on ihan mahotonta myteriä ja myyriä sataa niskaan, niin joitakin tunteja saatetaan siirtää sisälle. Viimeiseen asti yritetään kumminkin uhmata luonnonvoimia, koska se kasvattaa … luonnetta? 

NAUTTIKAA SUOMEN SUVEN SULOISTA JA muistakaa …. kosketella toisianne? Ei, vaan JUODA PALJON VICHYÄ ja katsella pilviä … ja kosketella toisianne! 

Yours truly, El Ice

P.S. Tästä mun parvekkeen ohi kävelee koko ajan jengiä aivan tuhannen tuiterissa! Se on selkeesti kesä nyt ja kello 14:12!

10 years, 5 months ago Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun lukujärjestys