Menu

Miia

Miia Pirinen

miia02

Tanssi on ollut minulle elämäntapa jo hyvin pitkään. Se on ihana keino irrottautua kiireisestä arjesta – mahdollisuus hypätä toiselle puolelle maapalloa, aistia auringon säteet ja tuntea voimakkaat rummut, jotka rytmittävät sydämen sykettä. Kun tämän tunnelman on kerran kokenut, niin sitä ilman ei voi enää elää.

 

Olen tanssinut lukemattomia eri tyylejä, mutta oman juttuni olen löytänyt brasilialaisten ja muidenkin voimakkaiden ja eksoottisten rytmien parista. Sambakoulu Roseirassa olen ollut mukana jo yli 10 vuotta. Roseiran lipun alla tanssiessani, oma vahva – hieman erilainen – tyylini alkoi voimistua. Omat fitness- sävytteiset brasilialaiset tanssituntini aloitin GoGo Liikuntakeskuksessa vuonna 2003. Tyyliini alkoi tulla lisää voimaa ja liikkeiden monimuotoisuutta, mikä vei minut tälle kehittämälleni Hip hop – Ragga – Reggaeton linjalle. Kaikkia mainittuja tyylejä olen ohjannut myös Liikuntakeskus Leidissä.

Ihmisenä olen energinen, vauhdikas ja joskus aika hassu. Kaipaan usein uusia tuulia ja haluan aina oppia uutta.

Miia Pirinen on myös energinen, idearikas sekä toimeenpaneva voima Kipinätehtaan takana.

Kipinätehtaan kautta Miian sydämenasiana on henkilöstön voimavarojen ja hyvän meiningin kehittäminen työyhteisöön, pienyrittäjien ja heidän yritystensä liiketoiminnan kehittäminen kohti menestystä palveluinnovaatioiden avulla, tanssiminen ja sen opettaminen, rohkaista ja elää juuri sitä elämää, mistä unelmoi.

Uusimpina tuulina Miia tuo yksilöllisiä ja naisellisuutta hehkuvia vaatteita Brasiliasta Suomeen. Vaatteet sopivat niin liikuntaan, fitness urheiluun kuin rentoon vapaan-aikaan. Tarjonnasta löytyy niin maximekot, leggingsit kuin näyttävät t-paidat. Näitä brasilian kuumuutta sisältäviä vaatteita saa verkkokauppa Oi! Oi! Brazilista.