Menu

Cheerleading Show toukokuussa 2014

 

Daredevils_Logo01_www

Ylitä itsesi – Cheerleading hyväntekeväisyysprojekti on yhdistelmä rohkeutta, mukavuusalueilta poistumista, hyväntekemistä muille sekä naurua, onnistumisia ja yhteishenkeä. Yksi upeimmista matkoista ikinä, jonka ei toivo koskaan loppuvan.

Olemme siis luoneet Cheerleading sekajoukkueen, joka on opetellut nollapisteestä akrobatian, stunttien, ihmispyramidien ja tanssin saloja. Olemme olleet nopeita oppimaan ja temppujen taso vaikenee jokaisissa treeneissä.

Järjestämme toukokuussa 24. päivä 2014 hyväntekeväisyystapahtuman Tampere Areenalla, missä esitämme viimeisen päälle hiotun shown, jossa kipinät lentelevät. Showssa on myös muita upeita esiintyjiä, jotka ovat vielä tässä vaiheessa salaisuus.

Keräämme tapahtumalla Taysin lastenosastojen viihtyvyyteen rahaa Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta. Budjettimme on julkinen ja siellä näet tulovirran sekä esityksen jälkeen yhden tilisiirron ulospäin Lastenklinikoiden Kummit ry:lle, tämän jälkeen saldoksi jää 0€.

 

 OSTA LIPPU!

Ylitä itsesi – Cheerleading hyväntekeväisyysprojektin show

Aika: 24.5.2014 klo 18 alkaen

Paikka: Tampere Areena (Jäähallinraitti 3, Tampere)

Osta lippu Holvi pankin verkkokaupasta.

Vaikka et pääsisi itse showta katsomaan niin voit ostaa lipun tukeaksesi Taysin lastenosastojen viihtyvyyttä. Lipun hinta 0n 12.90€.

thumbnail