Menu

Aikataulu

12.8.2013 | ENERGANZÁ LOPETTAA TOIMINNAN FINNENTIE 3:N TILOISSA 15.9!

Harmillisin ja lyijynharmain mielin joudun ilmoittamaan kaikille rakkaille asiakkaillemme, että Liikuntastudio Energanzán väki sammuttaa Club Miamin värivalot viimeisen kerran syyskuun 15. päivä.

Kolmen sanoinkuvaamattoman värikkään ja vauhdikkaan vuoden aikana olemme saaneet tutustua Kangasalan parhaimpiin tyyppeihin, sheikata pebaa niin että vuoden 2010 muuvit tuntuvat edelleenkin lihaksissa, nauttia tanssin pyörryttävästä huumasta ja soittaa uskomattoman hyviä biisejä joskus vähän liiankin kovalla volyymillä!

Kiitos tästä kuuluu SINULLE joka luet tätä viestiä !

Olet antanut meille mahdollisuuden elää unelmaamme, tanssia ikiomassa salissamme, keksiä omia kuvioitamme elämän parketilla! Jos saisimme yhden keltaisen tiiliskiven jokaisesta kerrasta kun yhteinen energiamme salissa ylitti kaikki EU direktiivien sallimat rajat …

… olisimme saletisti rakentaneet tien aina OZ:in valtakuntaan saakka. Ja OZ:in mahtavalta taikurilta toivoisin vain yhtä asiaa: että Energanzálta kenties löytämäsi palo tanssimiseen, taistelulajeihin tai kuulaurheiluun ei sammuisi koskaan!

Syynä äkilliseen lopetuspäätökseen on Finnentie 3:n salimme ”fyysinen kunto”. Moni varmaan muistaa, miten talven aikana jouduimme todistamaan Milky Ice lattiamme nousua ja tuhoa. Useista huolellisista korjaustoimenpiteistä huolimatta lattiamateriaali ei kertakaikkiaan pysy lattiassa. Itse asiassa, tälläkin hetkellä tanssilattiamme on irronnut betonista. Tämä on yksi esimerkki useista asioista, jotka ovat nostaneet stressitasojamme ja aiheuttaneet suurta huolta kiinteistön todellisesta kunnosta. Vuokranantajamme on kesän aikana tutkineet kiinteistön tilaa (kosteusvaurioita, ilmanlaatua, rakenteiden kuntoa) ja tulokset eivät ole olleet meistä kovin rohkaisevia. Kiinteistön selvitystila jatkuu ja mittauksia/tutkimuksia tehdään edelleen. Tässä tilanteessa emme voineet jäädä tuleen makaamaan ja odottamaan mitä yllätyksiä syksy heittää eteemme, vaan teimme rankan päätöksen sulkea salin ovet.

Lopuksi vielä tärkein, eli Energanzán lukujärjestys, joka on voimassa 15.9 2013 saakka! Lukkari on nimensä mukaisesti VIIMEINEN MAHDOLLISUUS nauttia Energanzán tropiikista ja täyttää olemassa olevien korttien tyhjät laatikot rasteilla. TE KAIKKI OLETTE KUTSUTTUJA VIIMEISEEN BILEKUUKAUTEEN! Ja niinkuin aina, tunneilla voi tapahtua mitä vaan! Vielä elokuun ajan bailaan riehakkaasti myös Liutun rannalla; rantaviivalle mahtuu myös vielä jengiä mukaan!
thumbnail